Spring naar hoofd-inhoud

Welkom

De Kreeke is een katholieke basisschool waar iedereen welkom is, ongeacht zijn achtergrond. We verwachten van een ieder, dat men andere culturen en denkbeelden respecteert .Wij staan midden in de gemeenschap van Westdorpe. Dat betekent dat we meedoen aan veel activiteiten die in ons dorp worden georganiseerd. Het lukt natuurlijk niet altijd om gehoor te geven aan vragen uit de gemeenschap. Daarom maken wij keuzes. Wij richten ons eerst en vooral op het geven van goed onderwijs. We willen ervoor zorgen dat uw kind zich op onze school veilig voelt, zodat het met plezier naar school gaat. Ieder kind moet zich in de eigen groep geaccepteerd, veilig en opgenomen voelen. Acceptatie en respect voor elkaar, is voor ons een uitgangspunt. Basisschool De Kreeke heeft op dit moment ongeveer 95 leerlingen, die zijn verdeeld over vijf combinatiegroepen.

Kijk gerust eens rond op onze website voor een algemene indruk. Daarnaast is het ook zeker de moeite waard om onze sociale media te bekijken.

Facebook : https://www.facebook.com/BasisschooldeKreeke/

Instagram : https://www.instagram.com/basisschooldekreeke/

Wilt u zich online inschrijven, klik dan op deze link, dan kunt u het formulier online invullen. De directeur zal na hierna contact opnemen om u uit te nodigen voor een intakegesprek. 

 

Laatste nieuws:

Geen nieuws in deze lijst: